Originalitatea acestui tip de tavane constă în faptul că acesta este compus din două pânze, suprapuse la o distanță mică una față de cealaltă, iar în pânza din față sunt efectuate diverse decupaje artistice. Această tehnologie este ca o briză de aer proaspăt pentru designerii de interior.

Tehnologia tavanelor suspendate vă permite să decorați artistic plafonul într-un mod complet nou, diferit de toate cele existente anterior. Puteți înfățișa flori, forme, fluturi, grile diferite ...

Jucând tăieturi de artă, lumină și culoare, precum și reflecție, puteți seta o temă care se va repeta în interior. Un mare avantaj al tavanului decupat este capacitatea de a combina cu alte tipuri de tavane întinse, adică. poate fi instalat atât pe întreaga zonă a camerei, cât și pe partea sa (încadrarea candelabrului, zonarea camerei).

Image
Image

Cu ajutorul tavanelor perforate, puteți moderniza un interior plictisitor. În urmă cu aproximativ 10 ani era popular să se pună tavane colorate strălucitoare. Nu toată lumea era familiarizată cu conceptul de design, dar am vrut să ies în evidență de masa gri. Astăzi, moda s-a schimbat, toată lumea optează pentru stil.

O opțiune excelentă ar fi întinderea tavanului cu perforații sub plafonul colorat existent. Acest lucru va reîmprospăta interiorul și va oferi tavanului un aspect modern și actualizat.

Tavanele decupate sunt o alternativă excelentă la plafoanele cu niveluri. Ai o decizie îndrăzneață și originală.