Tapetul foto 3d este cea mai recentă inovație în designul interior!

Principalul lor avantaj este, desigur, absența îmbinărilor și a cusăturilor după lipire.

Tapetul fără fisuri de la DEMI-LUNE este ideal atunci când aveți nevoie de un interior unic, verificat la detalii. Chiar atunci, cusăturile pot perturba armonia vizuală. Pe lângă factorul estetic, tapetele transparente au avantaje practice: materialul dens este ușor de curățat și absoarbe sunetele, creând o izolare fonică suplimentară.

Tapetul fără sudură DEMI-LUNE este realizat din cele mai scumpe și rezistente materiale pentru a satisface nevoile chiar și ale celor mai pretențioși clienți. Tapetul este imprimat pe cele mai moderne imprimante folosind ECO cerneală și o rezoluție de 1440 dpi.

Image
Image

Avem un sortiment incredibil de mare și variat. Zeci de modele și sute de soluții vor face posibilă crearea oricărei compoziții. Mai mult, multe dintre aceste imagini de fundal pot fi combinate inițial între ele.

 Oferim produse de calitate exclusivistă. Astfel de tapet personalizat este creat  folosind coloranți ecologici extrem de rezistenți la influențele mediului - nu se estompează la soare și nu se estompează de la contactul cu apa. În plus, nu au un miros neplăcut, pot fi utilizate pentru designul sigur al camerelor pentru copii.